Hram 2015

Biserica Ortodoxă a sărbătorit în data de 25 Noiembrie 2015 pe Sfânta Mare Mucenita Ecaterina. Cu acest prilej la Biserica Sfanta Mare Mucenita Ecaterina – Paraclis Universitar, Sfânta Liturghie a fost oficiată de către Preasfinţitul Părinte Varlaam Ploieşteanul, Episcop-vicar patriarhal, înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi.

La Eveniment a fost prezent si Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. In predica de la finalul slujbei,Preafericitul Părinte Daniel a subliniat importanta edificiului atit pentru studentii din cadrul Facultatii de Teologie Ortodoxă din București cat si pentru membrii parohiei Sfanta Mare Mucenita Ecaterina, anuntand sfintirea bisericii pentru date de 19 Decembrie 2015.

Preafericirea Sa a dăruit părintelui paroh Georgian Păunoiu in semn de binecuvantare, mai multe cărţi liturgice, tipărite la editurile Patriarhiei Române, iar credincioşilor iconiţe cu chipul Sfintei Mari Muceniţe Ecaterina.

[Best_Wordpress_Gallery id=”1″ gal_title=”Hram 2015″]

Surse: AGENȚIA DE ȘTIRI BASILICA – http://basilica.ro/hramul-bisericii-sfanta-mare-mucenia-ecaterina-din-bucuresti-110711.html